top of page

Upp Till Bevis


Taking over national television on Friday! For my Swedish followers, tune in SVT1 on Friday, 20.00 to see me taking part in the show "Upp Till Bevis".

Description of the show below in Swedish: Nu på fredag kl 20.00, på SVT1 kommer jag att göra nationell TV-debut i programmet Upp till bevis!

Det är en klassiker från 90-talet som kommer tillbaka i TV-rutan, där 2 st lag med 2 st kändisar i varje lag skall tävla emot varandra. Lagen skall gissa vilket yrke som hör ihop med vilken person av de 6 personerna de har framför sig.

Vi som deltagare får svara på frågor och göra olika utmaningar, och vårt mål är att lura kändisarna att vi jobbar med något som vi kanske inte jobbar med!

I mitt program var det följande yrken: Racingförare (tror ni vet vem som är det...) Pilot Polis Barista PT Mäklare Och de tävlande var: Kodjo och Martina (P3 Radio morgonshow) samt Sven Melander och Annika Andersson. Så har ni tid, sätt er i soffan på fredag kl 20.00, SVT1 och gissa vilka yrken som hör ihop med vilka personer! Tro mig, det är svårare än man tror.... Men ett rätt borde ni ha ;-) Ha de gott, Mikaela


Recent Posts
Search By Tags
Inga taggar än.
bottom of page